On va où ?

Carte
Liste
Itinéraires
Autres propositions à proximité
Fermer
Itinéraires
Source : PagesJaunes

Agrandir la carte

Catégorie : 3 étoiles

Budget : A partir de 10 € (nuitée)

Notre camping idéalement situé au cœur du Perigord noir de la Dordogne, vous accueille et vous propose des installations tout confort.
Du calme, de la nature, de l'ambiance, mais sans être isolé, c'est ce- que nous vous réservons...

Services et prestations

Piscine
snack
sauna
spa
mini-ferme
accessible aux personnes à mobilité réduite

Infos pratiques

Moyens de paiement : Chèques vacances

Avis

5 avis récents | Note globale : 4/5
Un internaute, le 16/09/2019
Appréciation générale : Een weekje verbleven op de camping, waar ik in mijn jonge jaren met mijn ouders kwam. Erg leuke tijd gehad.
Un internaute, le 15/09/2019
Appréciation générale : De eerste twee weken van september 2019 zijn we op vakantie geweest in een stacaravan. Alles was aanwezig en het zag er netjes uit. De eigenaar en personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk gegeten op franse wijze aan lange tafels. De omgeving leent zich goed om kastelen en grotten te bezoeken. Ook kun je er heerlijk wandelen. Zeker de moeite waard om terug te gaan.
Un internaute, le 25/08/2019
Appréciation générale : Mooi gelege, kleinschalig en en met leuke sfeer. Badhuizen prima onderhouden en schoon. Aardig personeel. Geen winkeltje voor bv hoogstnoodzakelijke. Wat wij ons niet hebben gerealiseerd overigens is dat dit een vrijwel geheel NL camping is. Haalt wat van de charme van het buitenland af. Overall prima!
Un internaute, le 24/08/2019
Appréciation générale : Hele leuke camping. Mooie ruime plekken, genoeg te doen op de camping en de omgeving.
Un internaute, le 21/08/2019
Appréciation générale : Prima camping, alle faciliteiten: douche, toilet, zwembad, broodservice, en wel echt een prima restaurant, met heerlijke en vooral onverwachte gerechten. Verder was het voor ons met een klein kind een beetje te groot, er was onderling met de medekampeerders weinig saamhorigheid, onder de kinderen ook minder dan wat we elders zagen. Natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of dat door de camping kwam. We hebben het wel goed gehad.
Apporter une précision ?

Vous pouvez modifier l'adresse, la position sur la carte, les horaires d'ouverture, le numéro de téléphone... en cliquant ici pour mettre à jour cette fiche sur PagesJaunes et Mappy !